Wil je graag aan de slag? Hier zie je welke stappen je kunt zetten!

Kennismaking

Een gratis en vrijblijvende kennismaking. Dat doen we in de natuur! we gaan samen wandelen.

Je kunt er al je vragen in kwijt, we kijken naar waar je tegen aan loopt, en wat je verlangen is, wat wil je graag bereiken?

Neem contact met me op, dan plannen we deze ontmoeting.

55+ vrouw, maak jouw eigen derde helft!

Ben jij een vrouw van 55 jaar of ouder en heb jij een plan voor de toekomst?

Jouw derde helft breekt aan, Tijd om de regie te nemen. Je zit al een hele tijd in hetzelfde spoor en om daar uit te komen hebben wij een prachtig plan voor jou. Je gaat samen op weg en zo biedt dit traject jou het feest van de herkenning, samen kom je verder.

Lees hier meer.

Accent op talent, doen wat bij jou past

We beginnen met de KernTalentenanalyse, je weet dan precies wat je talenten zijn, hoe je in elkaar zit, waar je energie van krijgt.

We gaan samen de natuur in.

Lees verder >>

Studiekeuze, help!

Je bent scholier, je bent student en je weet het niet, wat moet je nou toch gaan studeren? Je krijgt adviezen van mensen om je heen, van school, van je ouders, je familie en je vrienden.

Maar helpt je dat nou echt verder?

Wat jou verder helpt is dat je precies weet wat bij je past, waar je je talenten in kunt laten floreren, waar je energie van krijgt, waar je voor wil gaan. Als je dat weet, dan kun je verder met kiezen!
Dat kan met een KernTalentenanalyse, neem contact met me op, dan bekijken we samen welke optie het beste bij jou past.

Helder hoofd

Je hebt een kwestie die je alsmaar bezighoudt. Je weet niet hoe je er mee verder moet. Het kost je energie, je piekert erover en denkt in rondjes, je komt er niet uit. Ik kan jou helpen.

Ik ga met jou de natuur in! We gaan wandelen, je ontspant, je hoofd wordt helder. We onderzoeken samen de kwestie, de natuur helpt je erbij om helder te maken waar je mee zit.

Je loopt het labyrint onder mijn begeleiding. Je maakt de reis naar binnen, waar de antwoorden liggen te wachten om ontdekt te worden. Je maakt de reis naar buiten, waarin je de antwoorden meeneemt en omzet in acties. Je gaat naar huis met een concreet plan, stappen die je zelfstandig gaat zetten. Je krijgt van mij een steuntje in de rug met een telefonisch follow-upgesprek.

Wil je een lastige kwestie aanpakken? Neem contact met me op, dan plannen we deze ontmoeting.