Dit zijn de mensen die ik coach

Ze hebben een grote behoefte om zich nuttig te voelen. Ze willen graag van betekenis zijn in de eigen omgeving, in relaties. En ook in het werk. Dat geeft ze een fijn gevoel.
Ze voelen zich verantwoordelijk. Verantwoordelijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dat zou iedereen moeten doen.
Ze zijn in wezen autonoom. Ze willen graag zelfstandig zijn, voor zichzelf zorgen. En doen daarom niet graag een beroep op anderen als ze het zelf even niet meer weten.
Ze zijn ambitieus. Wat niet betekent dat ze veel geld willen verdienen. Ze hebben de ambitie om goed uit te verf te komen. Ze willen werken met hun talenten. En dat het liefste ten dienste van andere mensen.

Met deze vragen lopen ze rond

Zou ik niet genoegen moeten nemen met wat ik nu heb? Ze denken dat ze niet alles kunnen bereiken wat ze willen, misschien is het zo wel goed genoeg.
Ik denk wel dat ik meer in mijn mars heb, maar klopt dat wel? Ze voelen zich soms best onzeker over hun kwaliteiten en ervaring. Zo bijzonder is dat nou ook weer niet.
Wie denk ik wel dat ik ben. Doe nou maar gewoon zeg. De wereld zit toch niet echt op ze te wachten.
Misschien hoort het er gewoon bij? Ze denken dan dat ze te veel willen van het leven en tevreden moeten zijn met hoe het nu is.
Hoe kan iemand me hier bij helpen? Ze denken dat het geen zin heeft om hulp te vragen.
Ik ben misschien te ongeduldig. Als de kinderen groot zijn, of als deze grote klus af is, of als ons team weer voltallig is, of …, dan komen ze ook wel aan de beurt en dan zal het beter gaan.

Wat is de eerste stap?

Als je eerst nog meer van me wil weten kijk dan naar Dit is Annie of Aanbod, je kunt ook direct contact met me op nemen, stuur een berichtje met dit formulier, of bel me direct op 06 51 97 81 49, die keuze is aan jou!