Het is super dat de Kerntalentenanalyse zo positief geformuleerd is, dat helpt om weer in positieve termen te denken.

Het heeft voor mij van eerdere ervaringen bevestigd waarom ze me veel energie kostten of juist energie gaven. Ook was het resultaat voor mij een bevestiging dat ik ondanks de onzekerheid met mijn carrière toch op de goede weg zit.

Annie kan heel goed luisteren, ik voel me begrepen.

De oefening die je me hebt geboden, vond ik een eye-opener, zo fijn dat de natuur je een kapstok kan geven om via associaties je gedachten te verwoorden.

De vraag waarmee ik bij je kwam was dat ik van mijn onrust af wilde. Waar word ik blij van en wat zijn mijn kwaliteiten?

Door lekker in de natuur te zijn en in beweging kan ik echt mijn hoofd even leeg maken. Ik werd door jou aan het denken gezet en op andere ideeën gebracht.

De coaching heeft mij enorm ver gebracht.

Nu heb ik www.kaatopmaat.nl opgezet (bedrijf voor aanvullende mantelzorg).Het geeft me energie ondanks dat het druk is om te combineren met mijn baan en huishouden/gezin. Ik heb nu een trots gevoel over mezelf. Ik durf voor het eerst te zeggen dat ik het knap van mezelf vind dat ik al zo ver ben gekomen.

Annie, ik vind jou iemand die erg goed kan luisteren. Je hebt snel inzicht in hoe ik denk en in elkaar zit. Je stelt soms kritische en best moeilijke vragen, maar die me wel aan denken zetten. Ik vind je een heel warm persoon.

Je hebt me zover gebracht, dat had ik van tevoren niet durven dromen.

Klinkt misschien raar, maar mijn dagen zien er nu echt anders uit. Ik kijk anders naar mezelf en naar de toekomst. Heel erg bedankt voor hoe jij mij verder hebt geholpen.

Ik had een negatief zelfbeeld gekregen, na mijn ontslag.

Ik twijfelde eerst wel, zouden we een klik hebben met elkaar? Daar maakte ik me na 3 minuten al geen zorgen meer om! Door de rust die je uitstraalde en door te beginnen met een oefening werd ik rustig en kon ik snel contact maken met mijn gevoelens en deze rustig uiten.

Door met jou te praten over de emoties die horen bij het verliezen van een baan terwijl je mij niet kent en daarbij te wandelen zodat het aankijken van de coach niet constant nodig is, kon ik goed nadenken wat ik precies bedoelde. Ook al krijg ik dat nog soms moeilijk onder woorden, ik stel het enorm op prijs dat je mij hierin begeleid hebt.

Het wandelen langs allerlei onbekende paadjes en een hoop bomen zorgde dat ik op een prettige manier mijn oriëntatie kwijtraakte, waardoor ik me moest focussen op jou en het pad dat je uitstippelde. Door tijdens de wandelingen een paar oefeningen te doen, zoals ‘hoe ziet jouw perfecte dag van morgen eruit?’ kon ik verder kijken dan mijn problemen.

Annie is erg goed opgeleid en kan daarom haar begeleiding goed toespitsen op iedereen die openstaat voor coaching.

Loop jij ook rond met een vraag? Dan zeg ik: Gelijk doen! Wandelend praten over problemen en uitdagingen helpt!

Door deze wandelingen ben ik meer tot mezelf gekomen en weet ik dat ik niet alleen een persoon ben die een baan zoekt maar dat er meer is in het leven.

Ik heb een erg brede interesse heb en het altijd al erg moeilijk heb gevonden om knopen door te hakken en keuzes te maken. Ik ben altijd bang dat ik er later spijt van krijg.

Ik vond het een prettig gesprek. Heel ontspannen en eigenlijk ook erg gezellig. Ik voelde me op mijn gemak. Het verslag vond ik super uitgebreid en erg leuk om terug te lezen. Ik kon me erg in de inhoud van het verslag vinden.

Het heeft mij een duidelijker beeld gegeven over de dingen die ik leuk vind en waar ik mijn kracht uit kan halen. Dit heb ik proberen toe te passen op mijn twijfels over mijn studiekeuze en ik denk dat dat er voor heeft gezorgd dat ik een keuze heb kunnen maken waar ik echt achter sta.

Inmiddels heb ik mijn keuze gemaakt en twijfel ik alleen nog over de stad waar ik deze studie ga volgen!

Ik omschrijf Annie als een rustig persoon met een vertrouwelijke uitstraling en erg geïnteresseerd. Dit maakte het erg toegankelijk om een gesprek te voeren over mijn hele leven zonder dat ik me veroordeeld voelde of het ongemakkelijk vond.

Deze KernTalentenanalyse heeft mij de inzichten gegeven om met een gerust hart mijn gevoel te volgen!

Ik wilde beter omgaan met opborrelende emoties (irritatie, frustratie) binnen het team en tussen mij en mijn leidinggevende.

Ik vond het prettig om in de buitenlucht te zijn, in de natuur, en ondertussen te praten. De natuur hielp mij om mijn denken te nuanceren en bood vaak verrassende inzichten.

Annie is rustig en begripvol.

Ze luistert goed, laat je uitpraten, zelfs als daar wat stiltes voor nodig zijn. Ze pakt het gestructureerd aan met per wandeling een duidelijk doel en resultaat voor ogen. 

Het helpt om met Annie van gedachten te wisselen. Ze zet je gedachten op het juiste spoor. 

Ik heb er meer rust, geduld en vertrouwen in een goede ontwikkeling door gekregen.

Ik wilde graag andere werkzoekenden ontmoeten, en heb daarom meegedaan aan een wandel-workshop via JobOn.

Hoewel dit niet echt mijn ding is, had ze me direct ‘bij de les’ en heeft ze me in kort tijd nieuwe inspiratie en energie gegeven. Zeker omdat ik ‘wandelcoaching’ over het algemeen nogal ‘duf’ vind klinken. Was bang dat het te spiritueel zou zijn.

Ik heb het ervaren als bemoedigend, ontspannen, inspirerend.

En ik heb mijn werkvindmaatje gevonden. Het geeft me weer moed.

Als je met dezelfde vragen rondloopt over werk zoeken, ga de ontmoeting in. Je weet nooit wat het je kan brengen!

De sfeer in de groep mensen – die elkaar van tevoren niet kenden – was direct uitstekend, vooral ook dankzij de ontspannen en professionele houding van Annie.

Ik wilde de start van mijn ‘werkloze bestaan’ graag op een goede en motiverende manier inleiden. Ik zag via JobOn deze workshop en het accent op de natuur sprak me erg aan! Ik ben er met een open blik ingegaan.

Ik vond het een fijne workshop. Het was fijn om met mensen in een vergelijkbare situatie te praten en oefeningen te doen. De opbouw van de oefeningen was fijn en de locatie vond ik perfect.

Ik heb nu meer inzicht in wat ik op korte termijn wil doen zodat ik straks aan de slag kan met mijn lange termijndoelen.

Annie, dankjewel voor je tijd en de mooie inzichten die ik heb opgedaan!