Kerntalenten

Het is niet de zoveelste test om inzicht te krijgen in je persoonlijkheid, het is een analyse. Je hoeft niets te weten, niets te kunnen, je hoeft er niet voor te oefenen, het gaat om het helder krijgen van een accuraat beeld van jezelf.

Kerntalentenanalyse, zo gaat dat

  • De online vragenlijst die dient als basis voor het interview
  • Het interview over de activiteiten die je deed in je jeugd, en de eerste feedback over de kerntalenten zoals ik die bij jou heb vastgesteld (plm. 4 uur)
  • Een uitgebreid rapport met alle details van jouw kerntalenten constellatie en bijbehorende achtergrond informatie. Dit krijg je digitaal en geprint
  • Een nabespreking
  • Ook na dit moment mag je altijd nog bij me aankloppen met vragen die gaan over je kerntalenten als er verduidelijking nodig is

“Speelgoed verraadt je kerntalenten”  Danielle Krekels

Kerntalenten, waarom jij ze moet kennen

Je kerntalenten vertellen jou precies hoe je in elkaar zit, en met deze kennis maak jij keuzes die bij je passen. Je snapt waarom iets wel of niet bij je past, daarop baseer je je keuzes en ga je met plezier en energie aan de slag.

“Ik durf zelfs te stellen dat kerntalentanalyse de grondlegger kan worden van een nieuwe economische orde en minder jobmismatches”  Hylke Vandenbussche (lees hier verder)

Kerntalenten, en hoogbegaafd

Jouw persoonlijke constellatie van kerntalenten vertelt jou wat je aard is, waar jouw talenten liggen en waardoor je gemotiveerd bent. Zeker wanneer je hoogbegaafd bent heb je een uitdaging. Je kúnt wel heel veel, je leert snel. Maar hoe zit het met je energie? Waar krijg je energie van, wat kost je energie?

Deze methode kan de gedrevenheid, intensiteit en complexiteit van hoogbegaafden aan. Hoogbegaafden voelen zich gezien en herkennen zich in deze genuanceerde methode.

Meer lezen?

Lees hier een interview met de grondlegger van deze methode, Daniëlle Krekels.

Een verhelderend artikel bij de introductie van kerntalenten in Nederland.