Kabbel je voort in je leven of wil je wat anders?
Welkom in de derde helft!

Ben je een vrouw van 55 of ouder en heb jij een plan voor de toekomst?

Het grootste deel van jouw werkzame leven zit erop. Maar je moet nog even, en dat geeft je een onrustig gevoel. Merk je dat je niet meer gemotiveerd bent, geen energie hebt? 

In de derde helft blik je terug op het voorbije leven. En je kijkt vooruit naar het laatste stuk van je werkzame leven, wat wil je nog méér, En het is de tijd waarin je nog dromen kunt waarmaken. Dit is de tijd voor de inhaalslag.

Je zit al lang in hetzelfde spoor

In de dagelijkse praktijk blijf je de dingen doen die je altijd doet. Met als gevolg dat je plezier verdwijnt, je krijgt klachten, ziek worden ligt op de loer. En wees eens eerlijk tegen jezelf, hoeveel tijd neem jij om te onderzoeken wat jij echt wilt? Juist in deze volgende fase in je leven; de derde helft.

Maar, hoe maak je iets van de derde helft waar je superblij van wordt? Je zit al heel lang in hetzelfde spoor en om daaruit te komen hebben wij een prachtig plan voor jou.

Je gaat samen op weg

We hebben een programma van 8 weken ontwikkeld. We nemen je mee op de reis die je zelf gaat maken, samen met andere vrouwen. Je bent niet de enige die hiermee worstelt. Stap voor stap sta je stil bij verschillende thema’s.

In de groep deel je ervaringen, leer je van elkaar en laat je je inspireren door de ander.

Dat doen we in de natuur, hier vind je de rust om stil te staan bij wat je werkelijk wil én komt jouw creativiteit tot bloei. En zo kom jij in actie.

Bonus! 

Je krijgt als bonus ook nog een individuele coachwandeling met 1 van ons.  In deze wandeling krijg je persoonlijke aandacht voor datgene waarop jij verder wil inzoomen. Die keuze is aan jou. Deze wandeling kun je tijdens of na het traject inplannen.

En wat is het resultaat?

We nemen je mee door dit uitgekiende programma, na elke wandeling ga je naar huis met een opdracht, om iets te maken, iets te overdenken, iets te doen.

En na 8 weken heb jij een plan voor de toekomst. Je weet wat je wil, en je hebt concrete acties om mee verder gaan zodat jij het leven gaat leiden waar jij blij van wordt. 

Gun jezelf dit traject!

Gun jij jezelf om hier tijd voor te maken, om stil te staan bij wat je graag wil bereiken én daar echt stappen in te zetten? Er staat nu geen startdatum gepland, je kunt je wel aanmelden.  Wil je eerst meer weten, neem dan contact met me op.


Praktisch

  • Start nog niet bekend.
  • Verzamelen Station Hollandsche Rading om 10.00 uur
  • We wandelen ca. 2 uur
  • Kleding passend bij het weer en makkelijke wandelschoenen
  • neem je telefoon mee om foto’s te maken, en pen en papier voor notities
  • Voor veel persoonlijke aandacht bestaat de groep uit maximaal 12 personen.
  • Je krijgt 1 individuele coachwandeling
  • Kosten € 699 incl BTW

Dit zijn de coaches