Veel gestelde vragen

We kunnen gelukkig nog samen de natuur in, er zijn genoeg plekken waar we de richtlijnen van het RIVM kunnen handhaven. Ook zijn er andere manieren,  ik kan jou begeleiden terwijl je alleen de natuur in gaat, dat doen we dan via de telefoon.
En er zijn allerlei opdrachten die je in je eentje kunt doen. Maak je dus geen zorgen, er zijn veel oplossingen. Neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ik zou zeggen, ervaar het eens, en je zult ontdekken dat het niet vaag is en juist heel concreet. Maak gebruik van de gratis kennismakingswandeling, dat weet je hoe het voor jou is.

Daar is veel over te zeggen, deze informatie wordt nog toegevoegd aan de site. Neem gerust contact met me op, dan vertel ik je er meer over.

Wandelen kan bijna altijd, ook bij regen, ook bij wind, ook bij flinke zonneschijn. Het kan alleen niet wanneer er gevaarljke omstandigheden zijn zoals storm of gladheid. Daar informeer ik je dan over.

Dat is helemaal geen probleem. Juist in de natuur is het fijn om ook stil te zijn. De natuur geeft je alle tijd en ruimte om de woorden te vinden.

Laat het me weten via het contactformulier. Ik geef je dan snel een reactie.